2023

I v loňském roce 2023 se dostalo Nadačnímu fondu FAnn dětem štědré podpory z vašich řad. Jen díky ní jsme schopni zabezpečit pravidelný přísun prostředků pro několik fakultních nemocnic, dětských domovů i jednotlivých dětí a organizací, které podporujeme.

Celkem se podařilo získat 403 209 Kč.
A protože provozní náklady fondu jsou minimální (pod půl procenta), fond věnuje přímo do projektů 99,59 % všech vybraných prostředků.
Všem našim podporovatelům srdečně 
děkujeme!

Děkujeme všem, kteří jste v tom s námi a podporujete dobrou věc! Podpořit nás můžete do pokladničky přímo ve FAnn parfumeriích, na e-shopu nebo průběžně na účet nadačního fondu, č.ú.: 2802813002/5500.

Pokladničky v kamenných parfumeriích nastřádaly 122 896 Kč

Letní akce se značkou GOSH COPENHAGEN přispěla 93 240 Kč

Internetový obchod www.fann.cz fondu poslal 39 388 Kč

Vánoční přání 2023 přidalo do fondu 
30 885 Kč

Koupelová bomba REVOLUTION x Friends přispěla
11 800 Kč

Individuální dárci jako jednotlivci či firmy přispěli 105 000 Kč

VÁNOČNÍ PŘÁNÍ

Přidejte ke svému nákupu přání, které namalovaly děti z Dětského domova ve Vizovicích. Potěšíte s ním adresáta a podpoříte dobrou věc. Věřte spolu s námi, že zázraky se dějí! Děkujeme. CELÁ ČÁSTKA JDE VE PROSPĚCH NADAČNÍHO FONDU FANN DĚTEM. Vánoční přání, 29 Kč. K dostání od 1. listopadu ve všech kamenných FAnn parfumeriích a na www.fann.cz.

GOSH COPENHAGEN

Po celé léto, tedy v červenci i v srpnu, bude ve FAnn parfumeriích probíhat akce s dánskou značkou GOSH COPENAHGEN. Díky jejímu štědrému přispění poputuje z každého prodaného kusu rovných 20 Kč ve prospěch fondu. Značka je v posledních letech ještě více vidět díky široké nabídce veganských produktů s prestižní atestací Allergy Certified, která deklaruje, že riziko vzniku alergické reakce po použití této kosmetiky je zcela minimální.
Spojte příjemné s užitečným a podpořte nákupem dekorativní nebo vlasové kosmetiky naše aktivity.

DÁREK (NEJEN) PRO MILOVNÍKY SERIÁLŮ JE STÁLE V NABÍDCE

Pro velký zájem pokračuje akce s koupelovou bombou i v roce 2023. Pokud jste ji tedy nestihly před Vánoci, nezoufejte, bomby Revolution x Friends z limitované série kultovního seriálu Přátelé jsou stále k dispozici ve většině kamenných FAnn parfumerií a na e-shopu www.fanndetem.cz.
Díky štědrému příspěvku od značky REVOLUTION přispějete koupí této koupelové bomby celých 100 Kč Nadačnímu fondu FAnn dětem (cena 169 Kč/ks).